Rosa Roda

Rosa Roda

Directora-Gerent

Després de llicenciar-me en Ciències de l’Educació amb l'especialitat d'educació permanent i d’adults per la Universitat Autònoma de Barcelona (1981-1986), vaig entrar com a coordinadora d’activitats al Centre d’Anàlisis i Programes Sanitaris CAPS, fins al 1988 que vaig passar a la direcció adjunta de Suport Serveis SA. Al 1995 vaig iniciar una nova etapa com a Directora-Gerent de Suport Serveis.

Mireia Cañadas

Mireia Cañadas

Coordinadora d'activitats

Després de graduar-me en Comunicació i Periodisme Audiovisuals per la Universitat de Lleida (2011-2015), em vaig traslladar a Barcelona per cursar el Màster en Protocol, Relacions Institucionals i Gestió Estratègica d’esdeveniments a la Facultat Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Des del 2016 sóc coordinadora d’activitats de Suport Serveis.